GRATIS FRAGT VED KØB OVER 250,-  |  HURTIG LEVERING

GRATIS FRAGT VED KØB OVER 250,-  |  HURTIG LEVERING  |  +45 27 84 19 00  |  HELLO@CARDSWITHLOVE.DK

Privatlivspolitik

Når du indtaster dine personlige oplysninger hos cardswithlove.dk, er det vores ansvar at beskytte og opbevare dem, så de ikke havner andre steder. Du kan altid være sikker på, at den danske persondatalovgivning gælder, når du handler hos os.

Indsamling af personlige oplysninger
Vi behandler og opbevarer dine personlige oplysninger, når du benytter dig af vores webshop. Det er oplysninger som navn, adresse, e-mail og telefonnummer. Vi informerer dig altid, når vi indsamler disse oplysninger. Ligesom det altid vil fremgå, om det er frivilligt eller nødvendigt for at gennemføre et køb i vores webshop.

Dine personlige oplysninger kommer for det meste direkte fra dig, men der kan være tilfælde, hvor vi modtager oplysninger fra en anden, for eksempel ved køb af gave til en anden person, hvor der også indsamles oplysninger.

Formål med indsamling af personlige oplysninger
Vi anvender og behandler dine oplysninger til flere formål:

Når du afgiver en ordre i webshoppen
For at kunne behandle og gennemføre din ordre skal vi bruge dine oplysninger. For eksempel vil vi bede om din e-mail, så du kan modtage en bekræftelse og kvittering på det, du har købt.

Forespørgsler om produkter
Vi ønsker at imødekomme dine forespørgsler og her er det nødvendigt, at vi har de rette oplysninger.

Kreditkortoplysninger
Når du køber noget i vores webshop, er det nødvendigt for os at indsamle og behandle dine kreditkortoplysninger. Det kan du læse mere om under handelsbetingelser.

Nyhedsbreve og anden markedsføring
Du kan blive skrevet på vores mailliste, hvis du ønsker at modtage nyhedsbreve, tilbud og “tips & tricks” fra cardswithlove.dk. Når du accepterer samtykket om at modtage e-mails fra os, vil dine personlige oplysninger blive behandlet, så vi kan sende dig disse e-mails. Ønsker du ikke længere at modtage dem, skal du selv afmelde dig via det link, du modtager i e-mailen fra os.

Bemærk at vi kun sender dig nyhedsbreve og andet materiale, hvis du selv har afgivet dit samtykke.

Konkurrencedeltagelse
Hvis du deltager i en konkurrence eller lignende aktiviteter via vores webshop, vil vi også her indsamle dine personlige oplysninger.

Kundeservice og anden kommunikation
Når du kontakter vores kundeservice, behandler og opbevarer vi de oplysninger, du afgiver til os. Dette gør vi for at kunne besvare din henvendelse.

Hvem har ellers adgang til dine personlige oplysninger?
Vi deler ikke dine personlige oplysninger til andre, medmindre vi har fået dit samtykke. Deling af dine oplysninger kan dog ske, hvis du har afgivet en ordre, hvor eksempelvis et fragtfirma skal bruge oplysningerne til levering af din ordre. Vi deler kun personlige oplysninger til leverandører, der kan garantere, at dine oplysninger beskyttes og opbevares sikkert.

Cookies
Vi anvender cookies til følgende formål:

  • Forbedring af brugervenligheden, så webshoppen er let at finde rundt i.
  • Analyse af vores kunders brug af hjemmesiden samt indsamling af statistikker.
  • Tilpasning af reklamekampagner og anden markedsføring.

Ønsker du at ophæve dit samtykke
Du kan altid tilbagekalde de samtykker, du har givet os. Det kan du gøre via linket i de e-mails, du modtager fra os. Herefter vil dine personlige oplysninger blive slettet fra vores systemer. Vær opmærksom på, at en tilbagekaldelse af dit samtykke kan betyde, at du ikke længere vil blive tilbudt de services og produkter, der førhen har været tilgængelige for dig.

Indsamling og opbevaring af personlige oplysninger
 Personlige oplysninger bliver slettet, når de ikke længere er relevante for os.

 

 

Tilmeld nyhedsbrev