GRATIS FRAGT VED KØB OVER 250,-  |  HURTIG LEVERING

GRATIS FRAGT VED KØB OVER 250,-  |  HURTIG LEVERING  |  +45 27 84 19 00  |  HELLO@CARDSWITHLOVE.DK

Handelsbetingelser

GENERELLE OPLYSNINGER
Cards With Love
[retmæssige ejer Kobber & Memborg ApS]
Gl. Strandvej 155A
3050 Humlebæk

CVR: 42025806
Mail: hello@cardswithlove.dk
Telefon: +45 27 84 19 00

PRISER
Alle oplyste priser er inkl. moms og i danske kroner. 

FRAGT
Vi sender altid kortene i enforsvarlig emballage. Varerne sendes med PostNord.
Du kan også vælge at afhente din pakke på vores adresse.

Leveringtid forventes at være 1-3 hverdage
(Du skal dog være opmærksom på, at der kan forekomme forsinkelser i forbindelse med travlhed i forbindelse med højtider og udsalgsdage).

Fragtpriser
Postnord: 29 kr
(GRATIS ved ordre over 250 kr.)
Levering med omdeling eller til erhverv: fra 39,00 kr.

BETALING
Vi modtager betaling med Dankort, MasterCard, VISA, JCB, Maestro, VISA Electron og MobilePay. Beløbet bliver først trukket, når dine varer afsendes. Hvis der er bestilt flere varer i en ordre, og én eller flere af varerne ikke kan leveres med det samme, trækker vi først betalingen for den eller disse varer, når varerne afsendes.

Ved betaling med MasterCard, VISA Electron, MobilePay, som er et debetkort, vil betalingen blive reserveret på din konto i overensstemmelse med vilkårene for dit kort, indtil vi trækker eller afviser betalingen.

FORTRYDELSESRET
Du kan fortryde dit køb uden begrundelse inden for 30 dage.

Fortrydelsesfristen udløber 30 dage efter den dag, hvor du eller en anden person, som du har valgt (dog ikke transportøren), får varen i fysisk besiddelse.

Hvis du har bestilt flere varer i en ordre, og vi ikke kan levere varerne samtidig, løber fortrydelsesfristen fra, du får den sidste vare i fysisk besiddelse.

Du kan ikke fortryde ved at nægte at modtage varen eller ved at undlade at hente den uden samtidig at give besked om, at du fortryder. 

Hvis du fortryder dit køb, bedes du kontakte os på mail: hello@cardswithlove.dk
Fortrydelsesfristen er overholdt, hvis du sender din meddelelse om, at du fortryder købet, inden fortrydelsesfristen er udløbet.

Hvis fristen udløber på en helligdag, lørdag, søndag, grundlovsdag, juleaftensdag eller nytårsaftensdag, forlænges fristen til den følgende hverdag.

REKLAMATIONSRET – hvis noget er galt med varen
Har du modtaget en forkert eller defekt vare, kontakt os venligst på hello@cardswithlove.dk eller på telefon +45 27841900

Når du køber hos os er købelovens regler gældende. Du har 2 års reklamationsret, hvis varen har en mangel. En mangel er fx en fabrikations- eller materialefejl, eller en forkert oplysning om varen. Derimod er almindelig slitage, eller skader du selv har påført varen, ikke en mangel.

Hvis varen har en mangel, og du reklamerer rettidigt, har du i første omgang ret til at få en ny vare. Hvis det ikke er muligt, eller det ikke sker inden rimelig tid, kan du efter omstændighederne få pengene tilbage eller afslag i prisen.

Opdager du en mangel, skal du reklamere i rimelig tid. Vi anbefaler, at du klager hurtigst muligt, navnlig hvis der er tale om transportskader. Reklamerer du inden 2 måneder efter, at manglen er opdaget, er det dog altid inden for rimelig tid. Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine rimelige og nødvendige fragtomkostninger. Gem derfor din kvittering.

Vil du klage til os over en mangel, bedes du så detaljeret som muligt oplyse, hvad problemet er. Det er ikke et krav, men det gør det nemmere for os at finde fejlen, og det minimerer ekspeditionstiden for reklamationen.

Vil du returnerer dine vare, kontakt os på hello@cardswithlove.dk eller udfyld vores retur formular. Du finder et link nederst på siden. Varen skal sendes retur i forsvarlig emballage.

KLAGEMULIGHEDER
Kan vi ikke blive enige om, hvad du har krav på, kan der indgives en klage til www.forbrug.dk.

Tilmeld nyhedsbrev